Fredag - helg

Ligger i soffan som vanligt. Myser med Wilma och kollar x-factor. Jobbat hela dagen, mycket folk. Märks att julhandeln är igång och ja gillart! Kul att jobba då. Ledig helg framför mig. Julklappshandling väntar, hoppas på att få hälsa på Lill-bebis imorgon, första advent och december är på ingång. Det är faktiskt slut på november för den här gången!

Första novembersnön

Så, som ni redan vet om ni tittat ut idag så snöar de! Vitt, vitt! Mysigt enligt mig men också fruktansvärt kallt! Införskaffat mig julstjärnor, amaryllis och hyacinter. Gjort adventsljusstaken klar. Det kliar i fingrarna att sätta upp alla ljusstakar med MEN får vänta tills på lördag!

Söndag 25 november

Ligger på madrassen på golvet och bara väntar. Väntar på att mina andra tre små filurer ska vakna! Men dom är stendöda för tillfället... Inte mycket att göra åt. Får underhålla mig med fb, insta och blogg sålänge.

Idag bär det av hemåt. Hämta kirr, städa och handla.. Alla roliga söndagssysslor på en gång. Saknar mina små kissar, faktiskt jobbigt att va utan dom. Men dom har de bra!

Nåväl. Ska göra ett nytt väckningsförsök :)

Bilder på våran trerätters från igår. Men glömde självklart ta kort på huvudrätten...