Idag smäller det

Nu är det dags. Nu smäller det! 
Lights it is med tjejerna och det ska bli så jävla fett asså! Är så taggad, hoppas verkligen det blir en kväll att minnas resten av livet! 


Trött

Sjukt trött skriver detta inlägg - tryckfel kan förekomma

Ligger just nu i sängen och ska sova. Är sjukt trött, men går man upp tidigt så ger det trötthet på kvällen. 

Imorgon blir det jobb, nya kampanjer till er kunder. Riktigt bra saker finns i butik nu inför jul, ett gott skäl till att komma och hälsa på! Och varför inte shoppa fina julklappar. 

Efter jobbet imorgon ska jag hem, hem och julpynta. Äntligen! Det kliar i fingrarna, för nu vill jag verkligen julpynta. Så mysigt. Borta i helgen, därför jag sätter upp ljusstakar nu och inte på söndag. Lite fusk men så får det bli. Tomtar brukar inte få komma upp förens veckan innan jul men i år får dom faktiskt det! 

Nu är vi här igen

På den dåliga blogg-fronten. 

På jobbet idag hade jag i huvudet värsta blogginlägget och tänkte. Det häär måste jag skriva om. Men jag har ingen aning om vad det var .. Typiskt

I gallerian på jobbet (Mirum för er som inte vet) har det pyntats för jul. Med lila och guld... Förstår inte riktigt dedär med att ha lila och blått till jul? Det är inte jul, iallafall inte för mig. Det ska va rött / silver / guld / vitt. Sen va de en kör på övre plan skulle jag tro, som sjöng lite jul låtar. Och dessutom har ju högtalarna i gallerian börjat med julmusik. Lite tidigt  kan jag tycka men jag klagar inte. Bara för att jag tycker jul är så mysigt och för att man hör "golden gate" - låten dag ut och dag in så det är helt okej ändå. Är så trött på den låten. 

Ligger i soffan nu iallafall, har ätit taco och fixat all disk. Lustigt att det fortfarande blir och kan bli diskberg även med diskmaskin. 
Vila magen lite sen är de pannacotta-time. Älskar verkligen pannacotta, så ska ni fjäska för mig någongång funkar pannacotta utmärkt!