Sandra!

Du får pryda min rubrik, eller varför inte. Kanske hela mitt inlägg?! Du önskade ju ett!

Hmm vart ska jag börja... 
Vart och när träffade jag dig första gången? Det vet nog säkert du bättre än jag. Jag har iallafall två svaga minnen från forntiden med dig. 

Bland annat ett.. 
Från Lillsjön. Där va vi, vet inte om vi direkt kände varandra då. Men vi båda hade våra gubbar iallafall. Det var typ bad som gällde. Grabbarna spelade lite vill kommer ja ihåg... Inte så mycket mer av den omgången i mitt huvud. 

Det andra minnet. En fest. Hos en speciell person. Vi nämner väl inga namn.. Killarna satte på musik. Vi skulle dansa. Sen valde vi. Killarna skulle dansa. Sen stog vi där i en klump allihop och dansa. Kommer du ihåg? ;) 

Sen när vi va på krogen. När du gjorde din dans vart ja helt tokig i den. Den dök upp varje krog besök och på summerburst fick jag äntligen uppleva den och dessutom på film. På video i min telefon. En video jag har kollat på så många gånger. En video Som jag blir helt galen över när ja tittar på den. En video som alltid kommer finnas för ja diggar den så sjukt mycket! Ännu bättre när vi är på festival och vi båda kör den dansen allt vi bara orkar! Jag övar nästan varje gång till jobbet när ja lyssnar på dunk musik, övar dock i sittande position OCH alltid så tänker jag på dig. Min fina Frans! 


Kommentera här: